NOTÍCIES

Per primera vegada tots els Clubs de lectura comarcals es reuniran per celebrar la I Trobada Marina Alta de Clubs de lectura

10/11/2022 |Cultura·MACMA

La MACMA i les Biblioteques de la Marina Alta organitzen a Beniarbeig la jornada. Serà el dissabte 26 de novembre i tindrà com a convidat principal a l’escriptor Juan Francisco Ferrándiz (Cocentaina, 1971).

La trobada tindrà lloc durant el matí de dissabte al Teatre-Auditori de Beniarbeig i arrancarà amb un cafè de recepció per als participants, per a seguir amb «De bodes, sabudes i valentetes», un contacontes per a adults a càrrec d’Almudena Francés. A continuació serà el torn de Ferrándiz, amb qui els participants podran conversaran sobre la seua última obra, El juicio del agua (Grijalbo, 2021). Una novel·la històrica que barreja aventura i intriga en la Barcelona del s.XII i amb la que es posa de manifest la importància de les lleis i de la justícia per al progrés de les societats. L’obra ha estat a més guardonada amb el Premio «Los cerros de Úbeda» com a millor novel·la històrica de  2021 en el Certamen Internacional de Novela Histórica de Úbeda. 

L’esdeveniment té com a finalitat crear un espai d’encontre per als molts grups de lectura que existeixen en la comarca, majoritàriament vinculats a les biblioteques municipals, i fomentar d’eixa manera no sols l’hàbit lector, sinó també la socialització a través de la lectura. Per a aquesta primera edició han confirmat la participació els grups de Benissa, Gata de Gorgos, Teulada-Moraira, Ondara, Orba, Pedreguer, Pego i Beniarbeig, a qui la MACMA ha facilitat un total de 35 exemplars d’El juicio del agua, tant en la versió en castellà com en valencià, per tal que els participants puguen assistir a la trobada amb l’autor amb la lectura prèvia del llibre.

Des de l’organització també insisteixen en que la trobada, encara que s’ha confeccionat a partir dels clubs de lectura, queda totalment oberta a qualsevol que vulga participar-hi, sense cap necessitat de pertànyer a cap grup ni d’estar vinculat a cap biblioteca. Allò que únicament es recomana és que, per tal de facilitar l’organització i tindre una previsió de participants, s’emplene el breu formulari que està disponible en la web i les xarxes socials de la MACMA o bé que es contacte amb la Biblioteca Muncipal de Beniarbeig (669 97 97 05)

Enllaç al formulari per a inscriure-s’hi:  https://forms.gle/c5G3yHNkAuV7rjQV8

 

On trobar-nos

MACMA. Seu Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta

C/ Blasco Ibáñez, 50 baix - 03760 - Ondara

Tel. 965757237 - Email: macma@macma.org

Contacte

Cultura i Patrimoni:

659 219 476 - macma@macma.org

Joventut. Xarxa Jove Marina Alta:

680 516 149 - xarxajove@macma.org

Esports. Xarxa Esportiva Marina Alta:

635 636 023 - xarxaesportiva@macma.org

Servei Mancomunat d’Arxius:

620 85 22 83 - arxius@macma.org

Secretaria:

96 575 72 37 - secretaria@macma.org

Xarxes Socials

Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta:

Xarxa Jove Marina Alta:

Xarxa Esportiva Marina Alta:

Descobrim la Marina Alta:

© MACMA 2024