NOTÍCIES

La Xarxa Esportiva de la Marina Alta enceta el Projecte Comarcal ENFORMA’T, dirigit a professionals que treballen en el camp de l’activitat física i l’esport.

10/06/2022 |Esports·MACMA

Enforma’t, és un projecte de la Xarxa Esportiva de la Marina Alta, té com a objectiu la recopilació de tota l’oferta professional de la comarca que treballa en el camp de l’activitat física i l’esport i altres professions relacionades.

Amb les dades recollides es crearà un Catàleg de professionals Comarcal que s’oferirà a tot el teixit associatiu, administració pública i a la població en general.

Amb aquesta acció la Xarxa Esportiva pretén ficar en contacte a la ciutadania i les entitats públiques i privades amb els i les professionals d’aquest àmbit. Tota l’oferta de professionals a km 0 que t’ajudaran amb el que necessites per a posar-te en forma o organitzar activitats esportives.

Aquest projecte va dirigit a personal autònom, associacions o empreses que ofereixen diferents serveis destinats a esportistes o població en general que vol practicar esport: entrenadors i entrenadores esportius, professionals de ioga, de ball, extraescolars esportives, gestió esportiva, tallers o cursos de tota mena, activitats multiaventura, organització d’escoles d’estiu, nutricionistes, fisioterapeutes, podòlegs, socorristes.

Les persones interessades poden inscriure’s al formulari d’inscripció

Per a més informació: xarxaesportiva@macma.org

On trobar-nos

MACMA. Seu Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta

C/ Blasco Ibáñez, 50 baix - 03760 - Ondara

Tel. 965757237 - Email: macma@macma.org

Contacte

Cultura i Patrimoni:

659 219 476 - macma@macma.org

Joventut. Xarxa Jove Marina Alta:

680 516 149 - xarxajove@macma.org

Esports. Xarxa Esportiva Marina Alta:

635 636 023 - xarxaesportiva@macma.org

Servei Mancomunat d’Arxius:

620 85 22 83 - arxius@macma.org

Secretaria:

96 575 72 37 - secretaria@macma.org

Xarxes Socials

Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta:

Xarxa Jove Marina Alta:

Xarxa Esportiva Marina Alta:

Descobrim la Marina Alta:

© MACMA 2024