NOTÍCIES

La MACMA posa en marxa el nou Justiprop a Orba

26/04/2023 |Cultura·MACMA

A partir del 10 de maig la Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta posa en marxa el servei gratuït d'orientació, assessorament i informació jurídica per a la ciutadania, Justiprop, a la seu de l'Ajuntament d'Orba.

Cada dimecres, de 16.00 a 20.00 h, s'oferirà aquest tipus de servei obert a la ciutadania en general.

La MACMA suma així un nou servei com a entitat comarcal, en aquest cas en matèria de Justícia de proximitat, una de les línies estratègiques de la Generalitat Valenciana, en la qual es pretén que les Administracions Públiques s'aproximen a la ciutadania, ajudant a través d'oficines com aquesta, fent més amable i fàcil la vida als nostres pobles. Aquestes oficinies, anomenades Justiprop, es troben distribuides de forma equitativa pel territori, de moment l'oficna Justiprop d'Orba, és la segona que s'obri en la nostra comarca, l'altra està ubicada a Xàbia. Des de Presidència de la MACMA, s'ha afirmat que “el servei a Xàbia està funcionant molt bé i esperem que el que ara posem en marxa a Orba funcione igual de bé”, ha exposat Jose Ramiro. 

El servei, promogut per la Conselleria Justícia, Interior i Administració Pública, serà prestat pel Consell Valencià de Col·legis d'Advocats i Advocades. Entre les funcions que es prestaran es destaca la d'oferir informació sobre els serveis que presta l'administració en matèria de justícia, mediació, assistència a les víctimes de delicte i protecció de drets, informació sobre recursos públics o privats als quals poder acudir per a la protecció i defensa de drets legítims, assessorament i orientació jurídica previs al procés per a les persones que pretenen reclamar la tutela judicial dels seus drets i interessos, informació sobre tràmits administratius davant del Registre Civil Mercantil i de la Propietat i suport a la ciutadania per a realitzar consultes electròniques de tràmits judicials i administratius en matèria de justícia.

El servei s'iniciarà el pròxim dimecres 10 de maig a la Planta Baixa de les noves dependències municipals de l'Ajuntament d'Orba.

Cal cita prèvia i més informació: 627 073 783 – justiprop@macma.org

Pots demanar CITA PRÈVIA DIRECTAMENT A LA NOSTRA AGENDA VIRTUAL:  Fes clic ací si no veus l'agenda virtual.

On trobar-nos

MACMA. Seu Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta

C/ Blasco Ibáñez, 50 baix - 03760 - Ondara

Tel. 965757237 - Email: macma@macma.org

Contacte

Cultura i Patrimoni:

659 219 476 - macma@macma.org

Joventut. Xarxa Jove Marina Alta:

680 516 149 - xarxajove@macma.org

Esports. Xarxa Esportiva Marina Alta:

635 636 023 - xarxaesportiva@macma.org

Servei Mancomunat d’Arxius:

620 85 22 83 - arxius@macma.org

Secretaria:

96 575 72 37 - secretaria@macma.org

Xarxes Socials

Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta:

Xarxa Jove Marina Alta:

Xarxa Esportiva Marina Alta:

Descobrim la Marina Alta:

© MACMA 2024