NOTÍCIES

Finalitza de la primera fase del Pla de Dinamització i Governança Turística de les Valls de la Marina amb nous materials de difusió i promoció del patrimoni natural i cultural

28/11/2023 |Turisme·Subvencions

La MACMA tanca el projecte anual del Pla de Dinamització i Governança de les Valls de la Marina amb moltes activitats que han resultat un èxit, i nombrosos materials generats al seu web que seran de gran utilitat tant per a la ciutadania com per als visitants i turistes. 

Es tracta d’una línia nominativa directa de la Direcció Gral. de Turisme CV amb la que la MACMA ha pogut realitzar diferents accions de dinamització turística en aquells municipis que foren afectats per l’incendi de la Vall d’Ebo 2022, com rutes i visites guiades, tallers mediambientals o l’Aplec Excursionista de la Vall d’Ebo. 

 

Al llarg de tots aquests mesos, a més a més, l’entitat ha treballat diferents línies per generar materials de promoció i difusió per a un turisme sostenible, de natura i patrimoni. Tots aquests materials estan online descarregables en un apartat específic dins el web de turisme de la MACMA ‘Descobrim la Marina Alta’. Però també una sèrie de vídeos que recullen opinions i accions sobre el territori, com una espècie de diari de bitàcola.


 

https://youtube.com/playlist?list=PLj9cpcHfEJ915vF8O7y39VZygRMQryBPk&si=eceZJI9Bvw2JxLjn


Destaca també tota la línia de materials didàctics descarregables per a famílies exploradores que podeu consultar a continuació:


 

https://www.macma.org/turisme/quaderns-didactics 

Així mateix, s’han generat una sèrie de codis QR realitzats per part de la MACMA i s’han col·locat en els jardins rebrotadors perquè la gent puga conéixer les espécies autòctones. En la pàgina web s’han realitzat passejades proposades al wikiloc perquè les famílies les puguen seguir així com un Quadern de camp amb totes les fitxes botàniques. 

https://www.macma.org/turisme/passejos-etnobotanics 

Finalment, el material estrella d’aquest pla de dinamització ha sigut la realització de 9 mapes de la sèrie il·lustrada de la MACMA que en breu seran repartist als municipis afectats i presentats convenientment en societat, però que ja es poden consultar i descarregar al web. 


https://macma.org/turisme/mapes-les-valls-de-la-marina 

La tècnica de la MACMA responsable del Pla, Núria Gómez Bolufer, ha destacat la importància i la intenció des de l’entitat de renovar el Conveni per dos anys més amb la D.G. de Turisme per continuar treballant en la dinamització del territori, sempre amb una visió cultural i des de la sostenibilitat d’un turisme conscient i respectuós, com sempre s’ha fet des de la Mancomunitat. 

On trobar-nos

MACMA. Seu Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta

C/ Blasco Ibáñez, 50 baix - 03760 - Ondara

Tel. 965757237 - Email: macma@macma.org

Contacte

Cultura i Patrimoni:

659 219 476 - macma@macma.org

Joventut. Xarxa Jove Marina Alta:

680 516 149 - xarxajove@macma.org

Esports. Xarxa Esportiva Marina Alta:

635 636 023 - xarxaesportiva@macma.org

Servei Mancomunat d’Arxius:

620 85 22 83 - arxius@macma.org

Secretaria:

96 575 72 37 - secretaria@macma.org

Xarxes Socials

Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta:

Xarxa Jove Marina Alta:

Xarxa Esportiva Marina Alta:

Descobrim la Marina Alta:

© MACMA 2024