NOTÍCIES

Èxit de participació en els XIV Minijocs de la Xarxa Esportiva de la Marina Alta

25/05/2023 |Esports·Xarxa Esportiva

Recintes esportius fins a la bandera i carrers i places plenes. L'esport va congregar a centenars de persones a Pego durant tot el cap de setmana amb la celebració dels XIV Minijocs de la Marina Alta, la primera edició que se celebrava en la localitat pegolina. Respecte la competació de vela va tindre lloc a la costa de Xàbia.

Les tres jornades esportives es van desenvolupar en total normalitat, no va haver-hi cap incident ressenyable. Els i les esportistes de les diferents delegacions (Beniarbeig, Benissa, Calp, Dénia, Els Poblets, El Verger, Gata de Gorgos, Mancomunitat de la Rectoria, La Xara, Ondara, Orba, El Poble Nou de Benitatxell, Pego, Pedreguer, Teulada Moraira, Xàbia i Xaló) van competir sempre amb l'esportivitat per bandera i el públic va gaudir amb cada esdeveniment celebrant en els més de deu recintes habilitats.

Els Minijocs van començar amb una posada en escena que va deixar impressionades a totes les persones presents. Centenars de persones van gaudir d'un espectacle de música, coreografies i pirotècnia; i en el qual van brillar tots i totes les esportistes amb el tradicional recorregut per l'estadi.

Poc abans, en alguns dels recintes esportius, va arrancar la competició en diferents disciplines. Cal recalcar que durant els tres dies de competició, també es va oferir a Pego una gran varietat d'activitats d'oci, organitzades pel departament d'Esports, i que van atraure desenes de joves.

La jornada de clausura, celebrada el diumenge, també va comptar amb un espectacle musical, a càrrec d'Eva Morera i Mayte Vicens, i el colofó del lliurament de medalles per a tots i totes les esportistes, de nou en l'abarrotat recinte esportiu del Pujol i amb un ambient festiu. Per a finalitzar aquests XIV Minijocs de la Marina Alta es va cedir el protagonisme a Pilar Ruiz, membres de la Mesa Comarcal de la Marina Alta i coordinadora d'Esports de Calp. Ruiz va ser l'encarregada de l'apagada de la flama olímpica, un xicotet homenatge que va rebre per la seua llarga trajectòria en el departament local i comarcal, a causa de la seua jubilació en uns mesos.

Tota la informació sobre els resultats i entrega de medalles la podeu trobar a https://macma.org/esports/minijocs-olimpics

 

 

On trobar-nos

MACMA. Seu Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta

C/ Blasco Ibáñez, 50 baix - 03760 - Ondara

Tel. 965757237 - Email: macma@macma.org

Contacte

Cultura i Patrimoni:

659 219 476 - macma@macma.org

Joventut. Xarxa Jove Marina Alta:

680 516 149 - xarxajove@macma.org

Esports. Xarxa Esportiva Marina Alta:

635 636 023 - xarxaesportiva@macma.org

Servei Mancomunat d’Arxius:

620 85 22 83 - arxius@macma.org

Secretaria:

96 575 72 37 - secretaria@macma.org

Xarxes Socials

Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta:

Xarxa Jove Marina Alta:

Xarxa Esportiva Marina Alta:

Descobrim la Marina Alta:

© MACMA 2024