NOTÍCIES

El Carnet Jove arriba als municipis de menys de 4500 habitants de la Marina Alta

31/01/2023 |Joventut·Xarxa Jove de la Marina Alta

El Carnet Jove de l'Institut Valencià de la Joventut és la ferramenta que ofereix un màxim profit al temps lliure, a més d'avantatges importants per a la població de 14 a 30 anys del territori valencià. Les persones usuàries poden aconseguir descomptes en béns i serveis de caràcter social, cultural, de transport, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, etc., tant en la nostra comunitat com en la resta de comunitats i a Europa.

Este programa es desenvolupa conjuntament amb la resta de comunitats autònomes i amb més de 30 països de l'entorn europeu que componen l'Associació del Carnet Jove Europeu (EYCA), entitat amb seu a Brussel·les, que garanteix la reciprocitat dels citats avantatges en els diferents països adscrits.

Des del passat 1 de gener del present any el Carnet Jove de l'IVAJ és gratuït, a més d'oferir la possibilitat d'obtenir-lo en format digital o en físic. La seua validesa és de 2 anys i també porta incorporat el Carnet d'Alberguista.

Aprofitant aquestes novetats des de l'àrea de joventut de la MACMA, component de la Xarxa Jove de la Marina Alta, s'ha organitzat un itinerari d'atenció especialitzada per a aconseguir el Carnet Jove de l'IVAJ en els municipis de menys de 4500 habitants de la Marina Alta.

Durant el mes de febrer s'expedirà, aprofitant l'obertura quinzenal dels punts joves locals, en els següents municipis: Els Poblets, Sagra, Xaló, La Vall de Gallinera, El Ràfol d'Almúnia, Alcalalí, La Vall de Laguar, L'Atzúbia, Murla, Beniarbeig, Senija, Benidoleig, Benimeli, Orba, Sanet i Els Negrals i Parcent.

Mentre que durant el mes de març s'expedirà a: La Vall d'Alcalà, La Vall d'Ebo, Llíber, Castell de Castells, La Llosa de Camatxo i Benigembla.

Més informació sobre tots els descomptes del Carnet Jove

 

 


 

On trobar-nos

MACMA. Seu Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta

C/ Blasco Ibáñez, 50 baix - 03760 - Ondara

Tel. 965757237 - Email: macma@macma.org

Contacte

Cultura i Patrimoni:

659 219 476 - macma@macma.org

Joventut. Xarxa Jove Marina Alta:

680 516 149 - xarxajove@macma.org

Esports. Xarxa Esportiva Marina Alta:

635 636 023 - xarxaesportiva@macma.org

Servei Mancomunat d’Arxius:

620 85 22 83 - arxius@macma.org

Secretaria:

96 575 72 37 - secretaria@macma.org

Xarxes Socials

Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta:

Xarxa Jove Marina Alta:

Xarxa Esportiva Marina Alta:

Descobrim la Marina Alta:

© MACMA 2024