Lligues Comarcals d'Adults

Des de la Xarxa Esportiva, estructura que coordina les diferents àrees d'esports de la Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta, es preveu l'organització de lligues esportives per a adults per impulsar una pràctica esportiva motivadora i saludable entre la població de la comarca. Aquesta es planteja com a alternativa a l'oci sedentari i de consum.

Per un costat es busca donar solució als i les practicants d'aquests esports, però, per altra banda, també busca donar a conéixer aquestes modalitats esportives i animar a la població a la seua pràctica. Algunes modalitats esportives ja fa anys que disputen la seua lliga comarcal, com és el cas del Frontenis o el Raspall. La Xarxa Esportiva vol ser en aquests casos un suport per al desenvolupament i millora d'aquestes.

Es crea així una alternativa a les lligues federades, que fa més fàcil la participació de la població comarcal, tant pel que fa als costos com de desplaçaments, essent una alternativa atractiva i de qualitat.

Per no excloure ningú s'ha intentat que els preus per participar siguen assequibles i a l'abast de tota la població. Així mateix, es facilita la participació gràcies a la coordinació i gestió de les inscripcions, dels segurs pertinents, de l'arbitratge o de les instal·lacions esportives.

 

On trobar-nos

MACMA. Seu Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta

C/ Blasco Ibáñez, 50 baix - 03760 - Ondara

Tel. 965757237 - Email: macma@macma.org

Contacte

Cultura i Patrimoni:

659 219 476 - macma@macma.org

Joventut. Xarxa Jove Marina Alta:

680 516 149 - xarxajove@macma.org

Esports. Xarxa Esportiva Marina Alta:

635 636 023 - xarxaesportiva@macma.org

Servei Mancomunat d’Arxius:

620 85 22 83 - arxius@macma.org

Secretaria:

96 575 72 37 - secretaria@macma.org

Xarxes Socials

Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta:

Xarxa Jove Marina Alta:

Xarxa Esportiva Marina Alta:

Descobrim la Marina Alta:

© MACMA 2024