NOTÍCIES

La MACMA amplia la seua plantilla amb la incorporació del tècnic d’esports

09/05/2022 |Esports·MACMA

La Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta amplia aquesta setmana la seua plantilla de personal amb la incorporació del tècnic d’esports.

En els últims anys la MACMA, amb motiu de la seua modificació d’estatuts passant a ser una mancomunitat comarcal, ha anat assumint competències i ampliant àrees d’atenció. En 2014 acollí l’àrea de Turisme, al 2016 es crea l’àmbit de Joventut mitjançant la creació de la Xarxa Jove de la Marina Alta i des del 2019 s’ha estat treballant en la creació de l’àrea d’esports i la corresponent Xarxa Esportiva de la Marina Alta.

La Xarxa Esportiva de la Marina Alta està formada per les regidories d’esports, incloent-hi personal tècnic d’esports d’aquells municipis que en disposen, de 32 municipis i 3 E.A.T.I.M de la Marina Alta. La Xarxa Esportiva disposa d’un reglament intern propi que s’abeura de l’estructura administrativa de la MACMA per tal d’evidenciar la importància i poder estratègic dels recursos mancomunats.

La tasca del tècnic d’esports de la MACMA especialment és atendre als 23 municipis que no disposen de personal tècnic, sent especialment aquells municipis amb menor habitants, i a la vegada coordinar i formar part de l’equip tècnic d’esports de la Marina Alta que forma part de la Xarxa Esportiva.

L’objectiu de la creació d’aquesta Xarxa Esportiva és la de construir un instrument de coordinació i desenvolupament d’activitats i esdeveniments esportius amb els municipis de la comarca de la Marina Alta que conformen la MACMA. Potenciar el treball en xarxa i la coordinació entre municipis, generant accions intermunicipals i/o comarcals, a més de fomentar la participació i la pràctica d’esports en l’àmbit local i comarcal dels diferents municipis de la Marina Alta.

www.macma.org/esports

On trobar-nos

MACMA. Seu Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta

C/ Blasco Ibáñez, 50 baix - 03760 - Ondara

Tel. 965757237 - Email: macma@macma.org

Contacte

Cultura i Patrimoni:

659 219 476 - macma@macma.org

Joventut. Xarxa Jove Marina Alta:

680 516 149 - xarxajove@macma.org

Esports. Xarxa Esportiva Marina Alta:

635 636 023 - xarxaesportiva@macma.org

Servei Mancomunat d’Arxius:

620 85 22 83 - arxius@macma.org

Secretaria:

96 575 72 37 - secretaria@macma.org

Xarxes Socials

Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta:

Xarxa Jove Marina Alta:

Xarxa Esportiva Marina Alta:

Descobrim la Marina Alta:

© MACMA 2024