NOTÍCIES

El desenvolupament comunitari, fil conductor de les activitats d’estiu de la Xarxa Jove de la Marina Alta

27/07/2023 |Joventut·Xarxa Jove de la Marina Alta

La Xarxa Jove de la Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta ha organitzat durant aquest mes de juliol tot un seguit d’activitats que tenint com a fil conductor el desenvolupament comunitari del jovent de la Marina Alta. 

Per una banda s’ha organitzat una nova edició del Curs de Monitor/a d’Activitats d’Oci i Temps Lliure, tenint a Ondara i a Benissa com a municipis acollidors. Amb aquest curs es pretén formar i inserir laboralment al jovent de la Marina Alta en feines vinculades en l’animació sociocultural.
 
També s’ha realitzat el tradicional Campament d’Estiu Comarcal, amb un èxit de participació aconseguint en poc de temps aforament complet. Aquest any, el jovent de la Marina Alta ha gaudit d’un fum d’activitats a  l’Alberg la Serrana de Bunyol.

 Com a novetat, enguany la Xarxa Jove ha oferit dos nous cursos comarcals: 

– Curs de Monitor/a de menjador escolar, manipulador d’aliments i primers auxilis bàsics en bebés realitzat a Ondara i impartit per la Creu Roja de Dénia. – Curs de formació bàsica en salut mental per a professionals que tenen relació en joventut, realitzat també a Ondara, i on han participat més de 60 professionals vinculats a la joventut de la Marina Alta. 

Professorat de centres educatius, Agents d’Igualtat, professionals de joventut, cultura i esports, inclòs regidors i regidores de joventut de la comarca es van reunir per aprendre els conceptes bàsics sobre la importància de fomentar la salut mental entre la joventut comarcal. Aquest curs ha estat impartit per Amadem–ONG por la Salud Mental Marina Alta. 


  

On trobar-nos

MACMA. Seu Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta

C/ Blasco Ibáñez, 50 baix - 03760 - Ondara

Tel. 965757237 - Email: macma@macma.org

Contacte

Cultura i Patrimoni:

659 219 476 - macma@macma.org

Joventut. Xarxa Jove Marina Alta:

680 516 149 - xarxajove@macma.org

Esports. Xarxa Esportiva Marina Alta:

635 636 023 - xarxaesportiva@macma.org

Servei Mancomunat d’Arxius:

620 85 22 83 - arxius@macma.org

Secretaria:

96 575 72 37 - secretaria@macma.org

Xarxes Socials

Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta:

Xarxa Jove Marina Alta:

Xarxa Esportiva Marina Alta:

Descobrim la Marina Alta:

© MACMA 2024