Olímpics

Olímpics - Gent Gran

Olímpics va nàixer l'any 2014 com les "Les Olimpíades per als nostres majors". Un esdeveniment esportiu i social destinat al fet que les persones majors de la comarca de la Marina Alta practiquen activitat física i esport adaptat a les seues necessitats i capacitats.

Aquest esdeveniment és anual i itinerant, ja que es realitza cada edició en una població diferent de la comarca. Es tracta d'una jornada esportiva lúdic-competitiva i es participa en diferents disciplines esportives com: atletisme, bàsquet, natació i activitats com a ball, entre altres. Totes elles adaptades a les capacitats dels participants.

L'objectiu, més enllà de la competició i la victòria és animar a aquest grup de població a la pràctica d'activitat física i esportiva, pels grans beneficis que sabem que aquest aporta en l'àmbit de salut. Aquests beneficis no es limiten als físics, ja que com se sap gràcies a nombrosos estudis, van molt més enllà, ajudant també a una millor salut mental i emocional, una major autonomia o com a ferramenta de socialització.

Es pretén també que siga una palanca per a fomentar la creació de grups d'entrenament de gent gran en els diferents municipis de la comarca, fomentant i facilitant la creació de lligams i afinitats entre ells.

On trobar-nos

MACMA. Seu Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta

C/ Blasco Ibáñez, 50 baix - 03760 - Ondara

Tel. 965757237 - Email: macma@macma.org

Contacte

Cultura i Patrimoni:

659 219 476 - macma@macma.org

Joventut. Xarxa Jove Marina Alta:

680 516 149 - xarxajove@macma.org

Esports. Xarxa Esportiva Marina Alta:

635 636 023 - xarxaesportiva@macma.org

Servei Mancomunat d’Arxius:

620 85 22 83 - arxius@macma.org

Secretaria:

96 575 72 37 - secretaria@macma.org

Xarxes Socials

Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta:

Xarxa Jove Marina Alta:

Xarxa Esportiva Marina Alta:

Descobrim la Marina Alta:

© MACMA 2024