CEPAFE

Un centre educatiu promotor de l'activitat física i l'esport -CEPAFE- és un centre educatiu no universitari sostingut amb fons públics (centre públic i centre privat concertat) que imparteix Educació Primària o Educació Secundària Obligatòria, executa un projecte d'esport, activitat física i salut -PEAFS- en el curs acadèmic i està reconegut per la Generalitat.

El projecte d'esport, activitat física i salut -PEAFS- és el document marc en què es recullen la filosofia, els objectius, els plans, les actuacions i les activitats per a la promoció de l'activitat física i l'esport. La finalitat del projecte és formar en hàbits saludables i educació en valors, i es fa al centre educatiu, tant a les seues instal·lacions com fora d'aquestes.

Per a això, ha d'anar associat al projecte educatiu del centre i a la programació general anual per tal de donar coherència a l'acció educativa, i ha d'aconseguir el consens de tota la comunitat educativa implicada: consell escolar, equip directiu, claustre del professorat, AMPA, famílies i entorn local. Així mateix, haurà d'acollir-se i adherir-se al Marc nacional de l'activitat física i l'esport en edat escolar.

Des d'un punt de vista interdisciplinari, les temàtiques dels programes a desenvolupar han de referir-se, entre altres, a les següents àrees: salut, recreació, competició, igualtat de gènere, convivència, discapacitat, col·lectius de la diversitat, família, medi ambient, etc.

 

Més informació

On trobar-nos

MACMA. Seu Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta

C/ Blasco Ibáñez, 50 baix - 03760 - Ondara

Tel. 965757237 - Email: macma@macma.org

Contacte

Cultura i Patrimoni:

659 219 476 - macma@macma.org

Joventut. Xarxa Jove Marina Alta:

680 516 149 - xarxajove@macma.org

Esports. Xarxa Esportiva Marina Alta:

635 636 023 - xarxaesportiva@macma.org

Servei Mancomunat d’Arxius:

620 85 22 83 - arxius@macma.org

Secretaria:

96 575 72 37 - secretaria@macma.org

Xarxes Socials

Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta:

Xarxa Jove Marina Alta:

Xarxa Esportiva Marina Alta:

Descobrim la Marina Alta:

© MACMA 2024