Ressenya d'octubre '22: L'últim soldat de Bèrnia

Novel·la

L'últimim soldat de Bèrnia

Pablo, nascut a Cocentaina l’any 1976, és llicenciat en història moderna i contemporània, i treballa de professor des del 1999. Compagina el treball amb la investigació històrica i amb l’escriptura, que fa més de deu anys que produeix. Ha publicat diversos articles d’investigació històrica comarcal i local, així com obres teatrals, còmics o recopilacions biogràfiques.

“El último soldado de Bernia” és el segon llibre de l’autor, i la primera vegada que genera una novel·la històrica. L’argument passa en un context real i fictici a la par, ja que transcorre en un període de la història de Bèrnia real, però els personatges són productes de la imaginació de l’autor.

La novel·la comença en l’any 1562, relatant com es va començar a construir la fortificació que hi havia entre les comarques de la Marina Alta i la Marina Baixa, per vigilar i defendre la costa dels pirates,  que des de Berbería o terres otomanes, amenaçaven les terres costaneres.

Els personatges principals són dos joves que busquen feina en la construcció de la fortalesa de Bèrnia, i comencen una etapa d’acords i desacords, d’identitats ocultes i lluites de religions, d’amors sincers, d’homes i dones que desafien el poder establert, de batalles històriques, i molt més.
 

També et pot interessar:

On trobar-nos

MACMA. Seu Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta

C/ Blasco Ibáñez, 50 baix - 03760 - Ondara

Tel. 965757237 - Email: macma@macma.org

Contacte

Cultura i Patrimoni:

659 219 476 - macma@macma.org

Joventut. Xarxa Jove Marina Alta:

680 516 149 - xarxajove@macma.org

Esports. Xarxa Esportiva Marina Alta:

635 636 023 - xarxaesportiva@macma.org

Servei Mancomunat d’Arxius:

620 85 22 83 - arxius@macma.org

Secretaria:

96 575 72 37 - secretaria@macma.org

Xarxes Socials

Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta:

Xarxa Jove Marina Alta:

Xarxa Esportiva Marina Alta:

Descobrim la Marina Alta:

© MACMA 2024