ACTUALITAT

Comarca • 01/10/19

Aitor Llobell, Regidor de Joventut de l’Ajuntament de Teulada Moraira, serà el president de la Xarxa Jove de la Marina Alta.

El passat 18 de setembre en la Casa Cultura del Verger La Mancomunitat Cultural de la Marina Alta va constituir el Consell Rector de la Xarxa Jove de la Marina Alta.

La Xarxa Jove comarcal Marina Alta té com a finalitat constituir un instrument de cooperació i intercanvi per al desenvolupament de les polítiques integrals de joventut en els municipis de la Comarca de la Marina Alta. Potenciarnt així el treball en xarxa i la coordinació entre municipis, generant accions d’àmbit supramunicipal i/o comarcal.

El Consell Rector estarà format per una part tècnica i una part política. La part tècnica estarà formada per: Mònica Cortes (Tècnica de Joventut de Teulada), Joan Roselló (Tècnic de Joventut de Dénia), Vicent Buigues (Tècnic de Joventut de Xàbia), Jovi Lozano (Gerent de la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta).

Per altra banda la part política estarà formada per Aitor Llobell que serà el President de la Xarxa Jove (Regidor de Joventut de l’Ajuntament de Teulada), Melani Ivars (Regidora de Joventut de l’Ajuntament de Dénia), Víctor Bisquert (Regidor de Joventut del Poble Nou de Benitatxell) i Rebeca Merchan (Regidora de Joventut de Calp).